Gefermenteerde thee met een toenemende populariteit. Kombucha krijgt steeds meer fans, mede doordat het eenvoudig zelf te maken is.
Gerelateerde artikelen → Zie meer
-
Zuid-Frankrijk: Aloë vera verbruikt tot 50 keer minder water dan druivenranken
-
Verbruiksbelasting pure sappen nog niet aangepast, maar Kamer kijkt naar herziening
-
Nieuwe biologische alcoholvrije bieren richten zich op gezondere keuzes
-
Suikertaks stuit op kritiek: "Een verse fles appelsap is geen fles cola"
-
LocalTea zoekt een bio-teler in Noord Brabant, Zeeland, Utrecht of Zuid-Holland
-
Frisdrank met suiker verhoogt de bloeddruk, fruitsuikers uit pure sappen niet
-
Bald Brewer verkozen tot BIO HELD van Brabant
-
Van struik tot glas: “Hoe de Brabantse korte keten biologische frambozen redt”
-
Biologische Cava Reserva: "Voor wie bubbels serieus neemt"
-
Nieuwe biologische koffielijn bij Albert Heijn