Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Biologische 'regenboog' wortelchips gepresenteerd

Vorige week presenteerde Cal-Organic Farms tijdens de 21ste editie van de vakbeurs Southern Exposure in Florida haar nieuwe biologische wortelchips in een hersluitbare retailverpakking van 340 gram. 

Grimmway introduceerde de regenboog-wortelchips in een foodserviceverpakking van 2,2 kilo tijdens de PMA in Anaheim. Tijdens de SEPC hield het bedrijf een proeverij in haar stand en presenteerde zij haar retailverpakking. 

"De afgelopen jaren hebben we het segment biologische wortelchips gestaag zien groeien en dit weerspiegelt de toenemende consumentenvraag naar verse groentensnacks," zegt Eric Proffitt van Grimmway Farms. 

De verpakking bevat een mengeling van paarse, oranje, witte en gele wortelchips die een goede bron van vitamine A zijn. Net zoals baby-wortelen worden de regenboogwortelen gewassen, gesneden en zijn zij geschikt om direct uit de zak gegeten te worden. 

"Gezien het feit dat meer dan 51% van de consumenten vijf keer per week of vaker voor een groenten- of fruitsnack kiest, vormen onze wortelchips een uniek alternatief in het segment groentensnacks."  

Naast dat zij een geweldige snack zijn, bijvoorbeeld om te dippen, lenen de regenboog wortelchips zich ook voor talloze andere culinaire toepassingen. Het bedrijf heeft een aantal recepten van over de hele wereld verzameld waarin de wortelchips kunnen worden verwerkt en die afgestemd zijn op de nieuwste trends en bovendien snel te bereiden zijn. De receptkaarten zijn verkrijgbaar op de verkooppunten. De regenboog wortelchips zijn jaarrond verkrijgbaar in een retailverpakking van 340 gram of een bulkverpakking van 2,2 kilo voor de foodservicesector. 

 

Voor meer informatie:
Valorie Sill
Grimmway Farms
Email: [email protected]
Tel: (661) 845-5222
www.grimmway.com

Publicatiedatum: