Waarde vinden in je producten vraagt soms om enige creativiteit. Die creativiteit vonden natuurboeren Winny en Arjen van Landgoed Velhorst in een wel heel verrassende vorm: de bitterbal. Van de pompoenen en veldbonen van hun land hebben zij met een chef een recept bedacht voor een heerlijk frituurhapje. En die biologische bitterballen smaken enorm goed. Nu zoekt Winny naar een bedrijfje dat op kleine schaal bitterballen kan produceren met hun lokale ingrediƫnten.
Gerelateerde artikelen → Zie meer
-
Biologische fruitleverancier zet nieuwe standaard in bedrijfscatering
-
Vestiging van Anne&Max in Tilburg krijgt nieuw gezicht
-
“Ik bouwde mijn catering bedrijf op vanuit mijn liefde voor biologische voeding”
-
Gids voor natuurinclusieve catering moet inkopers helpen bij verduurzaming
-
Anne&Max opent tweede vestiging in Eindhoven
-
Anne&Max maakt 12.000 schoolmaaltijden mogelijk
-
Amsterdamse restaurants serveren biologisch tijdens Bio-diversiteitsweken
-
"Biologische producten passen binnen een biodiversiteitsvriendelijke keuken"
-
AI-zoekoplossing voor foodprofessionals
-
Bidfood en Van Gelder voegen regeneratieve producten toe via samenwerking met Boeren Natuurlijk