Willem&Drees gaat voortaan verder als Ekomenu

Willem&Drees gaat voortaan verder onder de naam Ekomenu. Dit volgt op de eerder bezegelde fusie tussen de twee biologische maaltijdboxen. Volgens de organisatie was het achteraf gezien onvermijdelijk dat de wegen zouden kruisen. "Ekomenu vervulde voor Willem&Drees al jaren een voorbeeldfunctie en dat was vice versa ook zo."

De Willem&Drees klanten hebben vanaf nu keuze uit alle leefstijl-maaltijdboxen van Ekomenu. Zij kunnen hun box ook afhalen bij Ekoplaza-winkels, zelf recepten kiezen en zij beschikken over een breder aanbod in bezorgdagen. De winkel van Willem&Drees is meegenomen naar Ekomenu. Hier kunnen klanten uit een assortiment van ruim 500 biologische producten een bestelling toevoegen aan hun maaltijdbox. 

Persoonlijk Menu 
Bij Ekomenu kiest de consument op leefstijl. Van Vega of Vegan tot Koolhydraatbewust en Seizoen. Ekomenu heeft ook een maaltijdbox voor diabetici en zwangere vrouwen (9 Maanden). Alle maaltijdboxen bevatten lokale en 100% biologische producten.

Voor meer informatie: www.ekomenu.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.