Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Bevat mogelijk stukjes glas

Aldi roept na kikkererwten ook linzen en witte bonen terug

ALDI Nederland voert namens leverancier “CLAMA GmbH & Co. KG” een terugroepactie uit voor Mama Nature Biologische peulvruchten met quinoa en groenten met EAN-code: 2003020003332 en houdbaarheidsdatum: 31/12/2023. Er zijn 3 smaakvarianten:  witte bonen, kikkererwten of linzen. Deze producten zijn verkocht vanaf 27 januari 2020 in filialen van ALDI Nederland.

Het kan niet uitgesloten worden dat in dit product kleine stukjes glas aanwezig zijn, waardoor verwondingen kunnen worden veroorzaakt. Klanten wordt dringend verzocht het product niet te consumeren maar het product, al dan niet aangebroken, terug te brengen naar de winkel. Een aankoopbon is niet nodig. Het aankoopbedrag wordt volledig vergoed.

Afgelopen vrijdag, 7 februari, werd de variant met de kikkererwten al terug geroepen. Gisteren, 11 februari werd dit uitgebreid naar alle 3 de smaakvarianten.

Bron: NVWA

Publicatiedatum: