LandgoedKeuken Utrecht van start met biologische take-away

LandgoedKeuken Utrecht is gestart met een volledig biologische take-away. De gerechten en producten zijn er nu al 100% biologisch. Ook de ‘to go’, zoals broodjes, salades en quiches, worden dagelijks vers gemaakt met biologische producten van het eigen landgoed, uit de regio en van het seizoen.

De verpakkingen zijn ook duurzaam en volledig biologisch afbreekbaar waardoor LandgoedKeuken Utrecht perfect aansluit bij de huidige vraag naar biologische producten. Het restaurant en de winkel aan de Korte Jansstraat 5 borduren zo voort op de duurzame missie van landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt: behoud de natuur op natuurlijke wijze.

Lees verder bij Lunchroom.


Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven