Glanzende feestdagen met 'Aleppo' zilverpoets

De gloednieuwe Aleppo zilverpoets is een combinatie van Aleppo zeep en witte klei. De zilverpoets laat zilveren bestek en kandelaars in een handomdraai glimmen.

Net als de ruim 4000 jaar oude Aleppo zeep op basis van olijf- en laurierbesolie, bevat de zilverpoets geen chemicali├źn. De plantaardige poets is volledig biologisch afbreekbaar, onbeperkt houdbaar en bijzonder zuinig in het gebruik. Voor het poetsen van een berg messen, lepels, vorken en ander zilverwerk is slechts een kleine hoeveelheid nodig.

Multifunctioneel
De nieuwe Aleppo zilverpoets is niet alleen geschikt voor zilver. Ook RVS, koper en keramische platen gaan ervan stralen. En net als de  Aleppo zeep is de Aleppo zilverpoets ook geschikt voor het schoonmaken en laten glanzen van sanitair en voegen, leer en textiel en zelfs witte sneakers.

Makkelijk in gebruik
Aleppo zilverpoets is door de unieke samenstelling bijzonder mild voor de handen en ook eenvoudig in het gebruik. Het poetsen gebeurt met een vochtig sponsje en daarna hoeft er alleen nog maar te worden afgespoeld.

Prijs en verkrijgbaarheid
Aleppo zilverpoets, met Ecocert-certificaat wordt in Nederland door Savon de Provence in een doos op de markt gebracht en is verkrijgbaar bij de betere drogist en natuurvoedingswinkels. De prijs: 12,50 euro voor 300 gram.

Voor meer informatie: www.savondeprovence.nl.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.