Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Dinsdag 17 december in Beesel

Ronald van Marlen gastspreker tijdens eerste winterbijeenkomst BioLogisch Limburg

Op dinsdag 17 december om 20:00 uur vindt de eerste winterbijeenkomst plaats van BioLogisch Limburg. De bijeenkomst wordt gehouden op Buitengoed Heidenheim, Heidenheimseweg 1 in Beesel. Ronald van Marlen zal hier spreken over de huidige situatie van de (biologische) landbouw en kringlooplandbouw.

De vereniging houdt de komende maanden verschillende winterbijeenkomsten, waarin samen met leden en agribusinessvrienden wordt gekeken hoe de doelstelling van de vereniging, het sluiten van regionale kringlopen, behaald kan worden.

Tijdens deze bijeenkomst schetst gastspreker Ronald van Marlen de huidige situatie op het gebied van (biologische) landbouw en kringlooplandbouw. Van Marlen draait al ruim dertig jaar mee in de biologische en biodynamische landbouwwereld, als eigenaar van biologisch roodfruitbedrijf Toppas Organic in Servië en als bestuurder bij Bionext, Stichting EKO-keurmerk, Stichting Demeter en de internationale OPTA. Hij spreekt zijn zorgen uit over de ontwikkelingen in de landbouw en doet een appèl op de rol van de biologische landbouwsector.

Bron: BioLogisch Limburg   

Publicatiedatum: