Dinsdag 17 december in Beesel

Ronald van Marlen gastspreker tijdens eerste winterbijeenkomst BioLogisch Limburg

Op dinsdag 17 december om 20:00 uur vindt de eerste winterbijeenkomst plaats van BioLogisch Limburg. De bijeenkomst wordt gehouden op Buitengoed Heidenheim, Heidenheimseweg 1 in Beesel. Ronald van Marlen zal hier spreken over de huidige situatie van de (biologische) landbouw en kringlooplandbouw.

De vereniging houdt de komende maanden verschillende winterbijeenkomsten, waarin samen met leden en agribusinessvrienden wordt gekeken hoe de doelstelling van de vereniging, het sluiten van regionale kringlopen, behaald kan worden.

Tijdens deze bijeenkomst schetst gastspreker Ronald van Marlen de huidige situatie op het gebied van (biologische) landbouw en kringlooplandbouw. Van Marlen draait al ruim dertig jaar mee in de biologische en biodynamische landbouwwereld, als eigenaar van biologisch roodfruitbedrijf Toppas Organic in Servië en als bestuurder bij Bionext, Stichting EKO-keurmerk, Stichting Demeter en de internationale OPTA. Hij spreekt zijn zorgen uit over de ontwikkelingen in de landbouw en doet een appèl op de rol van de biologische landbouwsector.

Bron: BioLogisch Limburg   


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.