Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Remco Tielen start retailafdeling Growers and More (Organics)

"Hard op weg om klantvraag naar exoten jaarrond in te vullen"

Tholen - Deze week is Remco Tielen gestart als account manager bij Growers and More in Ridderkerk. Remco startte zijn carrière in de diepvriesindustrie bij Iglo, HAK en John West Foods en was de afgelopen jaren werkzaam in de AGF-sector bij Olympic Fruit en Total Exotics. Bij het in 2017 opgerichte Growers and More krijgt hij de uitdaging een retailtak op te zetten.

"Dit bedrijf is geboren uit passie voor ons vak door samen te werken met producenten. Dat sprak me enorm aan. We zijn echt het handelskantoor van de leverancier in Europa", aldus Remco. "Onze ambitie is om vanuit Ridderkerk overzeese telers dichterbij de markt te brengen en servicegericht de Europese klanten te beleveren. Dat deden Hennie van Es en Ate Kalsbeek al richting de Europese groothandel, aan mij de taak om Growers and More / Growers and More Organics nu binnen de Europese retail te introduceren. We zijn hard op weg om de vraag van klanten naar exoten jaarrond in te vullen en daar hoop ik met mijn ervaring richting de retail aan bij te dragen."

Remco vertelt dat de core-producten mango's, avocado's en limes zijn. "Naast de producten van de Growers and More-group hebben we bij Growers and More Organics ook de focus op organic mango, avocado's, limes, gember en kurkuma. Daarnaast kunnen we voor onze klanten van toegevoegde waarde zijn met onze rijpings- en verpakkingsactiviteiten. Zo spelen we met onze recyclebare verpakkingen in op de wens van de supermarkten naar duurzame verpakkingen en minder plastic.

Voor meer informatie:

Remco Tielen
Growers and More
Handelsweg 120
2988 DC Ridderkerk
085 0769001
remco@growersandmore.com  
www.growersandmore.com