Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

B2B-Meeting Palestijnse producten: Olijfolie, dadels en verse kruiden

Op maandag 9 december presenteren Palestijnse leveranciers van olijfolie, dadels en verse kruiden zich aan Nederlandse inkopers. Geïnteresseerden worden door PalTrade uitgenodigd aan deze B2B-meeting deel te nemen. De inkopers worden gekoppeld aan de producenten van hun voorkeur en kunnen tijdens de 1 op 1 afspraken hun wensen kenbaar maken, producten proeven en details bespreken.

Het programma betreft een ochtend met aansluitend een lunch. Er is een reiskostenvergoeding beschikbaar, waarover we u kunnen informeren. Bij verhindering op 9 december is een tweede mogelijk om op 12 december mee te doen met een tweede event in Frankfurt. De voertaal van het event is Engels.

De volgende aanbieders uit Palestina zijn aanwezig:

Dadels
Qitaf
Nakheel Palestine
Palestine dates
Pal Gardens

Olijfolie
Alard
Arrabeh Oils
New Farm
Pure Palestine

Verse kruiden
Daraghmeh for fresh herbs

Een productenprospectus is in de maak en zal aan geïnteresseerden worden gestuurd.

Achtergrond van het project:
PalTrade heeft een subsidie ontvangen van de EU om een project met de titel “Creating a Business Enabling Environment for a Green Economy in Palestine” te implementeren als onderdeel van de Europese Unie (EU), vertegenwoordigd door de Europese Commissie (EC). Steun aan maatschappelijke organisaties in Palestina - Economische Ontwikkeling en lokale overheden. Het doel van het project is het creëren van een gunstig klimaat voor de groene economie in Palestina, met speciale aandacht voor de export van groene producten. Uit een uitgebreide marktstudie zijn drie markten geïdentificeerd als de grootste producenten en consumenten voor groene producten, dat zijn Nederland, Frankrijk en Duitsland, PalTrade heeft voor elk van de landen een onderzoek laten uitvoeren en een export-gids opgesteld om de Palestijnse handelaren te helpen hun groene producten in de beoogde markten te promoten.

De B2B-meeting richt zich op de volgende landbouwproducten: olijfolie, dadels en verse kruiden. De events vinden plaats in Nederland en Duitsland. Nederland is de belangrijkste hub voor de handel in verse groenten in Europa en heeft een hoge marktaantrekkelijkheidsindex voor de geselecteerde producten. Duitsland is in Europa de grootste gebruiker van biologische producten. Alle deelnemende bedrijven zijn bedrijven die al “groene” producten (biologische / fair trade) hebben geproduceerd.

Voor meer informatie en registratie:
Amsterdam Event
Frankfurt Event

Building on Events
Christie de Vrij
[email protected]
+31 6 44622231

Just Outside
Monique Harmsen
[email protected]
+31 6 38822892

Publicatiedatum: