Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Tijdens een B2B meeting op 9 december

Palestijnse leveranciers presenteren biologische olijfolie, dadels en verse kruiden

Op maandag 9 december presenteren Palestijnse leveranciers van olijfolie, dadels en verse kruiden zich aan Nederlandse inkopers in Amsterdam. Geïnteresseerden worden door PalTrade uitgenodigd aan deze B2B meeting deel te nemen. De inkopers worden gekoppeld aan de producenten van hun voorkeur en kunnen tijdens de één op één  afspraken hun wensen kenbaar maken, producten proeven en details bespreken. De meeting richt zich op olijfolie, dadels en verse kruiden. 

Het programma betreft een ochtend met aansluitend een lunch. Er is daarnaast een reiskostenvergoeding beschikbaar. Bij verhindering op 9 december is een tweede mogelijk om op 12 december mee te doen met een tweede evenement in Frankfurt. De voertaal van het evenement is Engels.

Aanbieders
De volgende aanbieders uit Palestina zijn aanwezig:

Een producten prospectus is in de maak en zal aan geïnteresseerden worden gestuurd.

Achtergrond van het project
PalTrade heeft een subsidie ontvangen van de EU om het project 'Creating a Business Enabling Environment for a Green Economy in Palestine' te implementeren. Het doel van het project is het creëren van een gunstig klimaat voor de groene economie in Palestina, met speciale aandacht voor de export van groene producten. Uit een uitgebreide marktstudie zijn drie markten geïdentificeerd als de grootste producenten en consumenten voor groene producten, namelijk Nederland, Frankrijk en Duitsland. PalTrade heeft voor elk van deze landen een onderzoek laten uitvoeren en een exportgids opgesteld om de Palestijnse handelaren te helpen hun groene producten in de beoogde markten te promoten.

Locaties
De evenementen vinden plaats in Nederland en Duitsland. Nederland is de belangrijkste hub voor de handel in verse groenten in Europa en heeft een hoge marktaantrekkelijkheidsindex voor de geselecteerde producten. Duitsland is in Europa de grootste gebruiker van biologische producten. Alle deelnemende bedrijven zijn bedrijven die al 'groene' (biologische/fair trade) producten hebben geproduceerd.

Bekijk hier meer informatie over het evenement in Amsterdam en in Frankfurt

Voor meer informatie:
Christie de Vrij
Building on Events
T: +31 6 44622231 
E: christie@buildingonevents.com

Monique Harmsen
Just Outside
T: +31 6 38822892 
E: m.harmsen@justoutside.eu 

 Publicatiedatum: