Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Adam Stacina, Bio Planète: "Voor het derde jaar op rij gewonnen"

Olijfolie & Truffel wint goud in Łódź

Tholen - Bio Planète heeft voor de derde keer op rij een 'Golden Medal' in de wacht gesleept tijdens de Poolse bio-beurs Natura Food. Deze beurs werd van 18 tot en met 20 oktober gehouden in Łódź. Dit keer werd de Olijfolie & Truffel uitgeroepen tot het beste buitenlandse bio-product van het jaar. Dit in navolging van de lijnolie (in 2017) en de 'Fresh Ölziehkur' (in 2018) van Bio Planète.

Krzysztof Maciaszczyk, voorzitter van MAKiS, de locatie waar de Natura Food gehouden werd met Adam Stacina, Key Account Manager Export van de verkoopafdeling van Bio Planète.

De beurs in Łódź trok meer dan 300 exposanten en 12.000 bezoekers. Eén van de hoogtepunten van de beurs is volgens Christin Rasper (Brand Manager Export bij Bio Planète) de verkiezing voor de beste producten in de categorieën biologisch, traditie en voeding. "Dit is een groot succes voor ons, aangezien de Natura Food-beurs één van de belangrijkste bio-beurzen in Polen en Oost-Europa is. De Golden Medal-producten staan bekend om hun goede kwaliteit. We mogen een logo op de bekroonde producten zetten en dit is in Polen echt uitgegroeid tot een symbool voor kwaliteit."

Adam Stacina stond namens Bio Planète op de beurs. Hij vertelt wat meer over zijn ervaringen: "De beursbezoekers beschikten over het algmeen al over veel kennis over de biologische sector en velen waren al goed geïnformeerd over onze producten. Hierdoor kon ik veel interessante gesprekken voeren. Bovendien konden de meeste oliën direct op onze stand worden geproefd, waardoor we meteen feedback over de producten kregen. De jaarlijkse Natura Food Award-show is een goede gelegenheid om onze nieuwe of innovatieve Bio Planète-producten te presenteren. We zijn erg trots op ons succes. Het is heel bijzonder dat we deze award voor het derde jaar op rij gewonnen hebben."

Uiteraard verwees Bio Planète ook naar de 'Golden Medal' in de stand. 

De Olijfolie & Truffel is een honderd procent natuurlijk product: deze truffelolie is gemaakt van uitsluitend verse witte truffels (White Alba). "De combinatie met Italiaanse biologische olijfolie van hoge kwaliteit geven deze truffelolie een heel speciale smaak. Slechts een paar druppels zijn voldoende om een delicate touch te geven aan risotto, pasta, aardappelgerechten of carpaccio", aldus Adam.

Voor meer informatie:

Christin Rasper
Bio Planète
Klappendorf 2
D-01623 Lommatzsch
+49 (0)35241 820 826
[email protected] 
www.bioplanete.com