Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

BD-diervoedingsmerk Defu nu ook (online) in Nederland verkrijgbaar

De online natuurwinkel voor dieren, EKO4petz, heeft haar assortiment uitgebreid met een heel bijzonder diervoedingsmerk, namelijk Defu. Defu is het diervoedingsmerk van het biologisch-dynamisch gecertificeerde Demeter-Felderzeugnisse. EKO4petz is hiermee als Nederlandse webshop de eerste die dit merk online gaat verkopen.

Over Demeter en Defu
Het moederbedrijf Demeter is een kwaliteitskeurmerk voor biodynamische landbouw en voeding. Alle producten met een Demeter-keurmerk komen van biologisch-dynamische boerderijen en voldoen aan de Europese normen voor biologische landbouw en veeteelt. Zo ook de producten van Defu, het diervoedingsmerk van Demeter.

Met zorg gemaakt
"Wij zijn superblij met de mogelijkheid om vanaf nu Defu honden- en kattenvoeding te verkopen", aldus Sarah Keizer, eigenaresse van EKO4petz. "Inmiddels staan de producten in de webshop en we merken direct dat het een merk is waar onze klanten heel blij van worden. De producten vinden gretig aftrek. Logisch: je ziet dat de producten met zorg worden gemaakt. Daarom ben ik er trots op dat wij dit merk mogen verkopen in Nederland."

Voor meer informatie: www.eko4petz.nl

Publicatiedatum: