Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Vanaf 21 november:

Nieuwe oriëntatiecursussen over biologische landbouw van start

Boeren, tuinders en medewerkers bij biologische verwerkings-, afzet- en handelsbedrijven die meer willen weten over biologische landbouw kunnen de oriëntatiecursus volgen. Cursisten variëren van mensen die hun bedrijf willen verduurzamen tot mensen die willen onderzoeken of biologische landbouw een interessante optie is voor het eigen bedrijf of die al de stap tot omschakelen hebben gezet.

Biologisch Netwerk organiseert de cursus i.s.m. BDEKO, de vereniging voor biologische en biologisch-dynamische telers in Flevoland. Oud-cursisten waarderen de cursus vooral om de onafhankelijkheid; de brede kennismaking en het opbouwen van een netwerk in de sector; de afwisseling van gespecialiseerde sprekers, alle verschillende praktijkervaringen op de boerderijlocaties waar de cursus plaatsvindt en de ontmoeting en uitwisseling met collega-telers. Ook is het fijn elkaar in de zomer van 2019 terug te zien, als de cursisten door BDEKO worden uitgenodigd mee te gaan met de zomerexcursies naar bedrijven van leden. Vanaf dit jaar is er in de cursus ook aandacht voor de ontwikkeling van de cursusdeelnemer als ondernemer en kijken we naar de bedrijfssituatie die bij dit ondernemerschap het beste past.

De 5 cursusdagen zijn (meest) op donderdagen van 9.30 uur tot circa 15.30 uur in november, december en januari. De kosten zijn € 875,- + BTW. Op de website van BioAcademy is meer informatie te vinden.

Voor meer informatie:
Ingrid Veeman
Biologisch Netwerk
T: 06 303 96 786
E: ingrid@biologischnetwerk.nl
W: www.biologischnetwerk.nl 

Publicatiedatum: