Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Jane Goodall opent BIOFACH en VIVANESS 2020

Op 12 februari 2020 zal dr Jane Goodall, 'Dame Commander of the Order of the British Empire', primaat-onderzoeker en 'UN Messenger of Peace', BIOFACH en VIVANESS openen. De 'keynote adress' tijdens de officiële opening van de BIOFACH en VIVANESS zal dus gedaan worden door een vooraanstaand wetenschapper die over de hele wereld naam heeft gemaakt door haar grote betrokkenheid met de natuurlijke omgeving, het menselijk ras en dieren, het behoud van soorten wereldwijd, duurzaamheid en behoud van het leven van toekomstige generaties. Hiermee belichaamt ze zaken en waarden die niet alleen een sleutelrol spelen binnen de sector, maar die ook terug te zien zijn op het BIOFACH congres 2020 onder het thema 'Bio loont!'.

Petra Wolf, lid van het management team van de NürnbergMesse: "We zijn vereerd dat dr Jane Goodall onze uitnodiging geaccepteerd heeft! De hele sector kan uitkijken naar een fantastisch hoogtepunt op de eerste dag van de BIOFACH en VIVANESS 2020, wanneer deze onderzoeker van primaten, milieu-activist en VN Boodschapper van de Vrede een speech geeft. Ze is een indrukwekkende en inspirerende vrouw wier betrokkenheid bij het behoud van soorten ongeëvenaard is -niet alleen door haar werk met chimpansees- en die daardoor niet nauwer verbonden kan zijn met de waarden van de bio-sector. Ze is er van overtuigd dat ze de bio-beweging zal inspireren met haar speech en we kijken enthousiast uit naar haar presentatie en haar aanwezigheid!"

Voor meer informatie: www.biofach.de 

Publicatiedatum: