Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Warmonderhof Avondklas, donderdag 31 oktober 20.00 uur

De invloed van natuurlijke en technische straling op mens, dier en plant

Hoe bouwt de boer een gezonde stal of bewaarschuur met een zendmast naast de deur? Hoe zorgt hij ervoor dat zijn vee gezond blijft in een omgeving vol elektromagnetische straling van bijvoorbeeld zonnepanelen? Natuurlijke, aardse en kosmische straling vormen de basis van onze gezondheid. Technische straling kan onze gezondheid juist ondermijnen. Koen van Biesen is geodetisch ingenieur en bedrijfseconoom. Kom luisteren op donderdag 31 oktober 20.00 uur in de Hofzaal op Warmonderhof. Reserveren is niet nodig.

Met zijn onderzoeksbureau Geo-Phiscis zet Koen van Biesen zich in voor de gezondheid en vitaliteit van onze leefomgeving. Regelmatig verzorgt hij lezingen over stralingsbelasting, elektrosmog en geopathie. Hij begint de avondklas met basiskennis over elektrobiologie en geobiologie. Kijk voor informatie over zijn werk eens op www.geo-phiscis.org.

Over Warmonderhof Avondklassen
De Warmonderhof Avondklassen zijn openbare avonden voor boeren, burgers en studenten, om elkaar scherp te houden bij ontwikkelingskansen in landbouw, zorg, voeding en ondernemerschap. Reserveren is niet nodig. Aan gasten van buiten Warmonderhof wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd. De Avondklassen worden mede mogelijk gemaakt door Stichting Warmonderhof en Aeres MBO Dronten Warmonderhof, het opleidingscollectief voor biodynamische landbouw. In de agenda op de website staan alle ingeplande avondklassen vermeld. Voor alle Avondklassen geldt: aanvang: 20.00 uur. Adres: Warmonderhof, Warmonderhofzaal, Wisentweg 12, Dronten.

Over Warmonderhof
Warmonderhof is een vrijeschool mbo voor biodynamische landbouw. Een opleidingscollectief van Aeres MBO Dronten Warmonderhof en Stichting Warmonderhof. Op Warmonderhof gaan wonen, werken en leren hand in hand voor de opleiding van de boeren van de toekomst. Voor meer informatie: www.warmonderhof.nl.

Publicatiedatum: