I Live Green agenda 2020 nu leverbaar

De I Live Green agenda voor 2020 is vanaf nu leverbaar. "Met de I Live Green agenda 2020 heb je een praktische, informatieve en inspirerende jaaragenda met weekindeling in je tas, boordevol tips hoe je elke dag een tikje groener kunt leven. In verband met het schrikkeljaar staan er zelfs 366 dagen in de agenda", vertelt Sigrid Koeleman-Lamers.

In de agenda komen diverse thema's aan de orde: lokaal en seizoensgebonden eten, kleding van duurzame materialen, biodiversiteit in je tuin en lekker de natuur in. Per verkochte agenda zal 1 euro gedoneerd worden aan de Bijenstichting. Ook bevat de agenda kortingscoupons van verschillende groene merken. De agenda heeft handige flappen waar bonnen en briefjes in gestopt kunnen worden of die als bladwijzer kunnen dienen.

De agenda heeft een A5 formaat (14,5 cm x 21 cm) en is gedrukt op goed schrijfbaar papier, afgewerkt met een ringbandje waardoor je agenda plat open blijft liggen.

Klik hier voor een inkijkexemplaar.

I live green agenda is een uitgave van ClubGroen: een koepelorganisatie voor Uitgeverij Jan van Arkel, Groeneboekenshop.nl en Live Green Magazine

Wil je een groter aantal afnemen voor jouw bedrijf? Neem dan contact op met:

Heleen Gierveld
Uitgeverij Jan van Arkel
Hooghiemstraplein 32
3514 AX Utrecht
06 16426440
heleen.gierveld@janvanarkel.nl 

€ 16,95
ISBN: 9789062240494
Verkrijgbaar via elke boekhandel, www.livegreenmagazine.nl en www.groeneboekenshop.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.