Voor veel aspergetelers breekt nu de tijd weer aan om te starten met de voorbereidingen voor het komende aspergeseizoen.Denk hierbij aan de keuze van de rassen voor de nieuw aanplant alsmede het bestellen van de benodigde materialen.

Vanaf dit jaar heeft Teboza naast de reguliere zwart-wit folie, ook de mogelijkheid om groen-witte folie te leveren. Deze heeft nagenoeg dezelfde kwalitatieve eigenschappen als de reguliere zwart-wit folie, maar past beter in het landschap. "Ook dit is weer een stap in de richting om op een zo verantwoord mogelijke manier asperges te telen", constateert Roger Lenders.

Daarnaast heeft Teboza ook standaard-materialen beschikbaar als aspergefolie, beugels ten bate van mini-tunnels, blaastunnelfolie en drukzakken om blaastunnels vast te zetten.

Bio-aspergeplanten
Nieuw bij Teboza zijn ook bio aspergeplanten. Vanaf aankomend plantseizoen (2020) kan Teboza telers ook van biologische aspergeplanten voorzien. Deze planten zijn geteeld op biologische gronden en worden gecontroleerd door de NakTuinbouw en SKAL.

Van 22 oktober t/m donderdag 24 oktober presenteert Teboza zich op de Fruit Attraction in Madrid: Hall 9. 9A03E.

Voor meer informatie:
Teboza
T: +31 77 307 1444
Fax. +31 (0)77 – 307 73 98
verkoop@teboza.nl
www.teboza.nl