Harmien Haan van PUUR Westerwolde

"Volop genieten en toch je voetafdruk verkleinen"

Afgelopen weekend vond het Oogstfeest bij PUUR Westerwolde plaats. Harmin Haan vertelt: "We hebben veel mensen blij gemaakt met ons idee om een Westerwolds Oogstfeest te organiseren. Een groot aantal gasten gaf zich op voor de lunch of de proeverij. Allerlei lokale heerlijkheden vonden hun weg naar de borden van de bezoekers."

De gasten werden onthaald op een 3-gangen lunch of proeverij, men kon meewandelen met de wildpluk-wandelaars Tim Horneman en Leah Groeneweg van In het wilde weg of met Jan Dommerholt, die jaren als boswachter werkzaam was in dit gebied. En tijdens het eten vertelde Rineke Dijkinga uitgebreid over lokaal, seizoensgebonden, gezond en heerlijk voedsel. "Tussen de bedrijven door konden onze gasten verschillende filmpjes bekijken, onder meer die van de quinoa-oogst. Hoe gaaf: Nederlandse quinoa, gewoon uit Westerwolde. Volop genieten en toch je voetafdruk drastisch verkleinen. Wie wil dat nou niet?"

PUUR Westerwolde is vast van plan om veel vaker dit soort weekendarrangementen te organiseren. Bezoek de site, bezoek Westerwolde. Iedereen is van harte welkom.

Voor meer informatie: www.puurwesterwolde.nl

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven