Volop appelen uit eigen streek: wel op het land maar niet in de winkel

Appels volop maar ze niet in de streek kunnen afzetten. Frustrerend voor veel telers. Aan de andere kant winkeliers die graag regionale producten willen, maar ze niet in de winkel hebben liggen. Hoe kunnen zij elkaar vinden en wat kunnen groothandel, distributeur maar ook financier en consument hierbij betekenen.

Een goede samenwerking biedt kansen voor iedereen. In het project Collegiale Keten van Marion Schoenmakers wordt de relatie tussen de diverse schakels in de voedselketen onder de loep genomen. Tijdens inspirerende bijeenkomsten worden gemeenschappelijke waarden (her)ontdekt en versterkt. Met als resultaat verbeterde samenwerking tussen bedrijven, nieuwe kansen en een frisse blik op de eigen bedrijfsvoering. 

Geïnteresseerd in wat het project Collegiale Keten voor bedrijf en keten kan betekenen? Binnenkort start in Gelderland een nieuwe groep. Er zijn nog plekken beschikbaar. Van de deelnemers wordt een tijdsinvestering gevraagd van 5 tot 7 dagdelen per jaar. Deelname is kosteloos dankzij ondersteuning van de Provincie Gelderland.

Marion Schoenmakers vertelt graag meer over haar project. Mail naar: marion@collegialeketen.nl of kijk op www.collegialeketen.nl.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.