"Vooral waardering voor de verschillende structuren"

Nieuw: Dark Almond Caramel Crisp

Tholen - Speciaal voor het najaar en de feestdagen heeft Vivani een nieuwe reep in haar assortiment opgenomen: Dark Almond Caramel Crisp. "We omschrijven dit als een chocolade rechtstreeks van de kerstmarkten. De Dark Almond Caramel Crisp bevat knapperige gekarameliseerde stukjes amandel en is verfijnd met subtiele tonen van kaneel, 'gingerbread spice' en een snufje zout. Dit alles omhuld door delicate donkere chocolade", vertelt Alexander Kuhlmann namens Vivani-producent EcoFinia uit Herford (Duitsland).

De voor deze reep gebruikte cacao is afkomstig uit de Dominicaanse Republiek (55% Santo Domingo Cocoa). De amandelen komen uit Italië, zo geeft Alexander aan. Volgens hem zijn de eerste reacties erg positief: "Mensen die op de beurzen van de Dark Almond Caramel Crisp geproefd hebben, waarderen niet alleen de smaak van deze reep, maar werden vooral verrast door de verschillende structuren. De reep is knapperig, kruidig, zoet en tegelijkertijd karakteristiek en sterk. Alle ingrediënten samen zorgen voor een unieke smaakbeleving en deze introductie betekent wat Vivani betreft dan ook een perfecte start voor het winterseizoen."

Ook de nieuwste chocolade is verpakt in een ecologisch verantwoorde verpakking (gemaakt van een composteerbare NatureFlex-film). "De verpakking is voorzien van een prachtig kunstontwerp van Annette Wessel."

Voor meer informatie:

Alexander Kuhlmann
EcoFinia - Vivani
+49 (0)234 5444 9354
kuhlmann@ecofinia.de 
www.vivani.de 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven