Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Extra hallen bieden plaats aan 400 meer exposanten tijdens BIOFACH en VIVANESS"

VIVANESS verhuist naar duurzame award-winnende Hall 3C

Een totaal van 3.266 exposanten uit 98 landen maakte indruk op de 51.488 bezoekers uit 144 landen tijdens de laatste gecombineerde beurs bestaande uit BIOFACH, 's werelds grootste handelsbeurs voor bio-voeding, en VIVANESS, de internationale handelsbeurs voor natuurlijke en biologische persoonlijke verzorging. De volgende editie van het evenement zal op 12-15 februari 2020 georganiseerd worden. De sector zal nieuwe producten, trends en innovaties van over de hele wereld exposeren in twee extra hallen. BIOFACH zal uitbreiden naar Hall 7A en 3A en VIVANESS naar Hall 3C. De twee inspirerende en met daglicht overgoten hallen zijn vorm gegeven door de Londense architecte Zaha Hadid. De ultramoderne Hall 3C werd in november 2018 geopend. Beide hallen hebben prijzen gewonnen. De jury van de DGNB (Duitse vereniging voor duurzame bouw) gaf Hall 3A en 3C een 'platinum' certificaat voor het duurzame ontwerp. Volgens de DGNB is er nergens ter wereld een expositiehal dat aan de normen van deze hallen in Neurenberg kan voldoen. 

Danila Brunner, directeur van BIOFACH en VIVANESS: "We zijn blij dat we onze klanten nog meer ruimte kunnen bieden en dan nog wel zo'n aantrekkelijke ruimte met ons nieuwe concept voor 2020. Met de opening van Hall 3A en 7A voor de BIOFACH en de nieuwe locatie voor VIVANESS in Hall 3C kunnen we voldoen aan de vraag van de exposanten naar meer ruimte. De extra hallen geven ons de gelegenheid om plaats te bieden aan nog eens 400 exposanten tijdens de gecombineerde handelsbeurs. We blijven daarom succes boeken met de BIOFACH en VIVANESS en benadrukken de rol ervan als belangrijke sectorbijeenkomst voor deze wereldmarkt. We breiden uit met Hall 7A (Duitse exposanten) en Hall 3A (het internationale segment) voor de BIOFACH. VIVANESS is voor het eerst in 2020 in Hall 3C te vinden. Het algehele concept biedt ons en onze klanten de ideale uitbreiding voor de toekomst!"

Voor meer informatie: www.biofach.de  

Publicatiedatum: