Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"De taalbarrière nemen wij weg, voertaal is Engels"

Food Safari Paris rond Franse internationale vakbeurs Natexpo 2019

Tholen - Consultancy France heeft in samenwerking met Sutralis een tweedaagse Food Safari rond de vakbeurs Natexpo 2019 samengesteld. Op 21 en 22 oktober krijgen deelnemers de kans om nieuwe voedselconcepten en innovatie in de Franse bio-branche te ontdekken. En dit combineren ze met een bezoek aan de Natexpo, de Franse internationale vakbeurs voor bio-producten die op 20, 21 en 22 in Parijs gehouden wordt.

"Het grootste voordeel is dat de voertaal voor deze Food Safari Engels is. De taalbarrière is toch altijd aanwezig en die nemen wij weg. De deelnemers aan deze Food Safari kunnen twee dagen lang in het Engels communiceren en we bieden begeleiding bij gesprekken op de beursvloer", vertelt Michèle van Hasselt namens Consultancy France.

De eerste dag krijgen de deelnemers informatie over de trends en innovaties die de Franse bio-sector aandrijven. Ook komen de consumentenverwachtingen aan bod. Er is tevens ruimte voor uitwisseling van ervaringen tussen de experts van Sutralis en de deelnemers. Na de lunchpauze is het tijd voor een 'Store Tour' waarbij vijf verschillende winkels en verkooppunten bezocht zullen worden.

De tweede dag verzorgt Sutralis een tour naar de Natexpo, de Franse internationale handelsbeurs voor bio-producten die op 20, 21 en 22 oktober in Parijs gehouden wordt. Hierbij is ruimte voor informele gesprekken met een deel van de exposanten. "Deze twee dagen zullen de deelnemers helpen om de trends en potentiële zakelijke kansen op de Franse markt te ontdekken, dit dankzij het advies van de Sutralis-experts."

Klik hier voor de flyer met daarin meer informatie over de Food Safari Paris.

Voor meer informatie over Sutralis: www.france-foodandfeed-expert.com 

Voor aanmelding en meer informatie over de Food Safari Paris: 

Michèle van Hasselt-Guibert
Consultancy France
+31 (0)6 40131364
consultancyfrance@gmail.com