Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Jacco van Liere, UniPharma:

"De uitbreiding is nagenoeg voltooid"

Tholen - De uitbreiding van UniPharma, actief als groothandel, retailer en distributeur van gezondheids- en verzorgingsproducten, is bijna voltooid. UniPharma besloot om het bestaande distributiecentrum uit te breiden en op maandag 26 november 2018 werd de eerste paal voor de uitbreiding geslagen. "We hadden 8.500 vierkante meter en daar komt nu 4.200 vierkante meter extra magazijnruimte bij. In kubieke meters komt er hetzelfde bij, aangezien het om hoogbouw gaat. Het gebouw staat, evenals de stellingen, de uitbreiding is dus nagenoeg voltooid", vertelt General Manager Jacco van Liere.

Klik hier voor een uitvergroting van deze foto.

Hij geeft aan dat UniPharma hiermee ruimte geeft aan de bestaande en verwachte groei met het oog op de toekomst. En om op termijn efficiƫnter te kunnen gaan werken. "De uitbreiding was noodzakelijk. We groeien gemiddeld met 6 tot 10 procent per jaar. En op een gegeven moment kun je niet verder op de bestaande locatie. Ook voeren we meteen een stukje mechanisatie door in ons magazijn." Het hele proces is naar tevredenheid verlopen, meent Jacco. "We hebben het stap voor stap aangepakt. En doordat we het zo geleidelijk doen, hebben we nog nooit zo'n laag nee-verkoop-cijfer gehad."

UniPharma koos er voor om op de huidige locatie aan de N57 in Middelburg uit te breiden in plaats van te verhuizen vanwege het waarborgen van de werkgelegenheid van haar medewerkers, de goede bereikbaarheid en de door de Gemeente beschikbaar gestelde bouwkavel grenzend aan het bestaande pand.

Voor meer informatie:

Jacco van Liere
UniPharma
Ramsburgerweg 2-12
4332 SG Middelburg
0118 434418
[email protected]  
www.unipharma.nl