Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Rent mee met 300+ RAW Runners

RAW Organic Food gaat sponsorschap aan met Singelloop Breda

Het is officieel! Gisteravond (10 september) heeft RAW Organic Food – een merk in biologische voeding van de Bredase onderneming de Smaakspecialist - zich officieel verbonden aan de Bredase Singelloop. De samenwerking werd beklonken op de druk bezochte sponsor- en relatiebijeenkomst in de Boterhal in Breda. Voorzitter Willem Butz (Bestuur Bredase Singelloop) en Maarten de Leng (Directeur Marketing & Sustainability bij de Smaakspecialist) ondertekenden het contract.

330 RAW Runners
"Bij de doelstelling van de Singelloop om mensen aan te zetten tot beweging, speelt ook verantwoorde voeding een belangrijke rol. Voor het merk RAW Organic Food – met een groot assortiment biologische producten - is het daarom een logische keuze om een bijdrage te leveren aan dit grootschalige event", aldus Maarten de Leng. "Deze bijdrage is vertaald naar een (online) campagne waarbij enthousiaste hardlopers zich konden aanmelden als RAW RUNNER. Kortom, mensen zijn daadwerkelijk in beweging gezet. De 330 RAW RUNNERS worden in aanloop van de Singelloop volledig begeleid en zijn straks te herkennen aan het RAW tenue."

Maarten de Leng (links) en Willem Butz (rechts).

Ronald Harmsma, bestuurslid Sponsoring Singelloop Breda, zegt over de samenwerking: "Zonder onze partners en sponsoren is het niet mogelijk om een event als de Bredase Singelloop te organiseren. Het is geweldig om te ervaren dat een grote onderneming als de Smaakspecialist zich aan de Singelloop wil verbinden. De Smaakspecialist is een echte professional met hoge kwaliteitseisen. Een mooie erkenning dat ons evenement en onze stichting deze toets glansrijk heeft doorstaan!"

RAW Hotspot in Stadsgalerij Breda
In de weken voorafgaand aan de Singelloop worden er al dagelijks trainingen, vragen en tips vanuit de RAW Runners gedeeld op social media. "Iedereen leert elkaar beter kennen, nog vóór het evenement. Zo creëer je echt een teamspirit", aldus Saskia van Rijn, communicatiemedewerker & coördinator van deze samenwerking.

Op de dag zelf opent er in de Stadsgalerij van Breda naast Holland Casino een tijdelijke RAW Hotspot. Zowel voor RAW Runners als hun supporters en andere geïnteresseerden. "Iedereen is welkom om een kijkje te komen nemen en zo kennis te maken met het merk. De RAW Hotspot is vlakbij de start, iedereen komt er langs. RAW Runners kunnen het zien als hun uitvalsbasis. Ze halen er hun startnummer, kunnen zich er omkleden of ze komen even relaxen na hun run. Uiteraard niet zonder gezonde snacks en drankje", aldus Saskia.

Ook hardloopster Annemerel de Jongh (auteur van onder andere Live, Love, Run en Trainen als een topatleet) zal aanwezig zijn in de RAW Hotspot. De dag zal worden afgesloten met een gezellige afterparty.

De RAW hotspot is zondag 6 oktober voor iedereen geopend van 09:00 tot en met 17:00 uur.

Over RAW Organic Food
Alle producten van Raw Organic Food zijn biologisch en bevatten geen onnatuurlijke toevoegingen. Het merk streeft naar een zo laag mogelijke bewerkingstemperatuur van onze producten, zodat zo veel mogelijk vitaminen en mineralen bewaard blijven. Het assortiment van RAW Organic Food is verkrijgbaar bij (inter)nationale supermarkten.

Over de Smaakspecialist
De Smaakspecialist heeft een missie: verantwoorde voeding toegankelijk maken voor iedereen. Naast het biologisch en duurzaam productassortiment, speelt kennis- en inspiratiedeling bij deze ambitie een belangrijke rol. De impactprojecten KidsProef, Organic Kitchen en BioProeflokaal leveren hier een substantiële bijdrage aan. De organisatie inspireert dagelijks miljoenen mensen met lekkere en verantwoorde producten. Dit gebeurt mede met de merken Smaakt, BioToday en RAW Organic Food.

Voor meer informatie: www.desmaakspecialist.nl 

Publicatiedatum: