Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Demodag Magnifiek Maïs: 5 en 12 september

Door de beschikbaarheid van vroegrijpe biologische maïsrassen zijn er veel meer opties voor wisselteelt. Maar wat zijn de do's en don'ts tijdens het teeltproces? Hoe zorgt u voor een goede maïsopbrengst van de gewenste kwaliteit? Wat zijn de verschillen tussen maïsrassen en welk ras past het beste in uw situatie? En welke volgvrucht past het beste?

Graag nodigt Reudink u uit voor de demodagen: 'Magnifiek Maïs'. Tijdens deze middagen worden bezoeken gebracht aan melkveehouders met verschillende maïsrassen in het veld. De teeltspecialisten van Reudink delen dan hun uitgebreide kennis met de deelnemers. Dit zijn de data, locaties en thema’s die aan bod komen:

Donderdag 5 september, 13:15–15:00 uur, F. Nijboer, ter hoogte van café It Jachtfjild, Blauhusterwei 49, Boelenslaan. Thema: Teelt, bouwplan, drogestofopbrengst en kwaliteit.

Donderdag 12 september, 13:15–15:00 uur, Agarahoeve ter hoogte van Venesluis 4, Geeuwenbrug. Thema: Rassenvergelijk, bouwplan, drogestofopbrengst en kwaliteit

Aanmelden
Wilt u één of beide middagen van deze demotour bijwonen? Meld u dan uiterlijk één dag voor aanvang van de demomiddag aan via info@reudink-bio.eu of telefonisch via 088 0248165.

Graag tot ziens op de demotour!

Team Reudink en de dealers Agro Noord en Weidse Blik

Demodag Magnifiek Maïs
Categorie: Studiedag
Contactpersoon: Stef Oude Lansink
Adres: F. Nijboer, ter hoogte van café It Jachtfjild, Blauhusterwei 49
Plaats: Boelenslaan
Datum: 5-9-2019
Tijd: 13:15-15:00 uur
E-mailadres: info@reudink-bio.eu 

Publicatiedatum: