Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Joris Vermonden voor DCM aan de slag in Zuidwest-Nederland

Per 1 augustus is Joris Vermonden bij DCM in dienst getreden. Joris is 29 jaar jong, woonachtig net over de grens in België (Ravels-Eel) en opgeleid aan Hogeschool de Kempen met als studierichting Agro en Biotechnologie.

Na diverse jaren werkzaam te zijn geweest in de teelt van paprika’s en tomaten en een korte periode als adviseur in (tomaat) substraatteelt, heeft hij nu gekozen voor de functie van bodemkundig adviseur bij DCM.

Joris gaat aan de slag in het Zuidwesten van Nederland en zal zich met name focussen op de boomkwekerij, aardbeienteelt, akkerbouw en bio-teelt. Hij zal de werkzaamheden gaan overnemen van Michel Jongenelen en wordt de komende tijd ingewerkt.

Joris is te bereiken op het mobiel nummer: 06 12 90 91 47 en per e-mail: [email protected] 

Michel Jongenelen
Michel Jongenelen zal deels werkzaam blijven voor de Nederlandse organisatie en deels actief zijn met het ondersteunen van de internationale organisatie. Voor Nederland blijft Michel betrokken bij de advisering van bemesting in substraat en het onderzoek naar en de introductie van nieuwe producten. Internationaal zal Michel met name zijn buitenlandse collega’s gaan ondersteunen.

Voor meer informatie:
DCM
www.dcm-info.nl

Publicatiedatum: