Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw: biologische vegan saus met plantaardige worst of gehakt

Pianta Pasta is nieuw op de markt. De vegan saus met plantaardige worst of gehakt voor de spaghetti, penne of tagliatelle. Erik van Gangelen en Dirk Schnellen, de bedenkers van Painta Pasta, geven in een persbericht aan dat plantaardige saus net zo lekker, minstens net zo gezond en een stuk beter voor de planeet is. 



De eerste twee sauzen uit de keuken van Pianta Pasta zijn Bolognèse en Peperoncino. Ze zijn kant-en-klaar, er hoeft alleen (plantaardige) kaas te worden toegevoegd.

In de Bolognèse zit plantaardige eiwit en groente: Italiaanse tomaten, wortel, ui, bleekselderij. In één pot van 330 gram zit meer dan 275 gram. Het gehakt is gemaakt van seitan, een plantaardig Japans ingrediënt. Dat heeft dezelfde bite als gehakt, maar een heel andere voetafdruk.

De Peperoncino is pittig van smaak en is gemaakt van Italiaanse tomaten (echt), rode en groene paprika en knolselderij. De plantaardige worst is in stukjes gesneden zoals bij gewone Peperoncino ook gedaan zou worden. Cayennepeper en paprikapoeder zorgen voor het vuur, samen met een beetje gerookt zout en een handjevol kruiden zoals oregano en peterselie.

De Pianta Pasta Bolognèse en Peperoncino zijn te koop bij PLUS 330 gram voor € 2,99

Voor meer informatie:

Pow Comms
Niels Paauw
niels@ka-pow.nl
06 288 388 86

Publicatiedatum: