Warmonderhof Avondklas: donderdag 5 september

Op donderdag 5 september 20.00 uur is er weer een Warmonderhof Avondklas in de Hofzaal van de Warmonderhof aan de Wisentweg 12 te Dronten. Oud-Warmonderhof-student Sebastiaan Bos  spreekt deze avond.

Sebastiaan Bos pakt met zijn bedrijf De Kievit wekelijks zo’n 2750 biologische en biodynamische groenten- en fruitpakketten in, aangevuld met droogwaren. Ook heeft hij een tuinderij van 1,5 hectare bij Katwijk. De grote schaal werd niet bewust gekozen, maar is gaandeweg door optimalisatie ontstaan. Hij vertelt een verhaal van een ondernemer in voor- en tegenspoed.

Sebastiaan ontwikkelde na zijn afstuderen in 1992 tijdens zijn zoektocht naar land éérst een groot pakkettenbedrijf om daarna land te kunnen financieren. Voor meer informatie www.kievitamines.nl.  

Over Warmonderhof Avondklassen
De Warmonderhof Avondklassen zijn openbare avonden voor boeren, burgers en studenten om elkaar scherp te houden bij ontwikkelingskansen in landbouw, zorg, voeding en ondernemerschap. Reserveren is niet nodig. Aan gasten van buiten Warmonderhof wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd. De Avondklassen worden mede mogelijk gemaakt door Stichting Warmonderhof en Aeres MBO Dronten Warmonderhof, het opleidingscollectief voor biodynamische landbouw. In de agenda op de website staan alle ingeplande avondklassen vermeld. 

Voor meer informatie over de avondklas: www.warmonderhof.nl  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.