Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Nodige verschuivingen in hallenindeling"

Weer meer Nederlandse inschrijvingen voor BIOFACH

Tholen - De inschrijving voor de BIOFACH 2020 in Neurenberg is op 31 juli officieel gesloten. "De beurs is propvol en de komende maanden gaat de NürnbergMesse aan de slag met de definitieve hallenindeling. Er gaan sowieso qua indeling de nodige verschuivingen plaatsvinden, aangezien de beurzen BIOFACH en VIVANESS in 2020 niet 10 maar 12 hallen zullen gaan vullen (12-15 februari). De VIVANESS verhuist bijvoorbeeld van hal 7A naar de splinternieuwe hal 3C, bij Eingang Mitte. Deze hal is groter dan hal 7A en die ruimte hebben we hard nodig", vertelt Jacqueline Poppe van Beech Business Promotion, zij is voor Nederlandse exposanten het contactpersoon voor de NürnbergMesse. 

Er zullen nog meer wijzigingen doorgevoerd worden in de indeling. "Hal 7a wordt bij de Duitse hal 7 aan getrokken en voor de internationale exposanten is hal 3A erbij genomen. Hier zal ook de Novelty Stand terug te vinden zijn. Al met al zijn dit een aantal noodzakelijke wijzigingen, want we konden telkens niet aan de vraag naar oppervlakte voldoen."

Voor de BIOFACH schat Jacqueline dat het aantal ingeschreven Nederlandse bedrijven weer iets hoger ligt dan dit jaar, het zijn er tegen de 100. "De sluiting voor de co-exhibitors is pas 11 oktober, dus daar heb ik nog geen definitieve cijfers van. De 'direct exhibitors' die zich vóór 31 juli aangemeld hebben, zullen een plek krijgen. We zijn begonnen met het indelen van de hallen en verwachten in de komende maanden de voorstellen toe te sturen. Qua oppervlakte zitten we voor de Nederlandse exposanten al meer dan 300 vierkante meter boven het aantal in 2019. Ik hoop in ieder geval weer op veel ruimte voor Nederlandse exposanten in Hal 5. In het zogenaamde 'Holland Area' waren de laatste jaren ook veruit de meeste Hollanders te vinden, evenals het Holland Paviljoen. Het is nog niet duidelijk waar het EU Paviljoen van Bionext geplaatst zal worden. Dit is dubbel zo groot als het Holland Paviljoen en is daarmee te groot voor plaatsing in Hal 5."

Inschrijven voor de VIVANESS kan overigens nog. De officiële sluitingsdatum voor aanmelding hiervoor is op 6 september aanstaande. "Er hebben zich zich tot nu toe zes Nederlandse bedrijven voor aangemeld."

Voor meer informatie: [email protected], www.biofach.de en www.vivaness.de