Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Netwerkevent voor bio-voedingssector - Inschrijven kan tot 10 november

IFOAM EU meets business: 3 december 2019 in Brussel

IFOAM EU organiseert op dinsdag 3 december 2019 het netwerkevent 'IFOAM EU meets business'. Dit evenement zal plaatsvinden in Brussel. 

Met dit evenement zet IFOAM EU z'n serie IFOAM EU meets business voort door de IFOAM EU en bedrijven die betrokken zijn in de bio-branche samen te brengen. Deze evenementen zijn geschikt voor de hele aanbodketen (inclusief bewerkers, handelaren, retailers en certificeerders) waaronder IFOAM EU-medewerkers, hun leden en bedrijven die geïnteresseerd zijn in bio (IFOAM EU meets business is daarom een evenement dat bedoeld is voor bedrijven). Ook bedrijven die willen overstappen op bio-voeding en -landbouw zijn welkom, bijvoorbeeld verwerkingsbedrijven die begonnen zijn met bio-lijnen, retailers die begonnen zijn met de afzet van bio-producten en handelaren en groothandels die te maken hebben met bio-voeding en -landbouw.

Wat staat er op de agenda in december 2019?

IFOAM EU meets business is vooral bedoeld als uitwisselingsplatform. Op de agenda staan zoals het er nu naar uitziet onderwerpen als de bio-regelwetgeving en secundaire wetgeving, de consequenties van de Brexit voor handel in bio-producten en certificering en integriteit van de voedingsaanbodketen. Tegen december heeft de organisatie een meer gedetailleerd idee over het invullen van het onderwerp secundaire wetgeving met mogelijkheden als: op smaak brengen, controles, labeling. Het evenement is bedoeld om gerelateerde onderwerpen te bespreken en niet als zakelijke beurs. 

Inschrijven & Tarief

Inschrijven kan tot 10 november. 
Voor deelname wordt een toegangsprijs berekend die afhangt van welk lidmaatschap u heeft. Voor het evenement: 

  • Niet IFOAM EU lid: 250 euro (exclusief BTW)
  • Lid van een lid: 150 euro (exclusief BTW)
  • Lid: 100 euro (exclusief BTW)
  • Verenigingslid van IGOP: gratis

Voor het diner: 40 euro (exclusief BTW), onafhankelijk van de lidmaatschapsvorm.

Inschrijven kan via deze link.     

Publicatiedatum: