Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Aantal vakken nu ook los te volgen

Informatieavond opleiding Natuurvoedingskundige: 21 augustus

Woensdagavond 21 augustus om 19:30 uur geven docenten en oud-studenten een interactieve kennismaking met de opleiding Natuurvoedingskundige, van de Kraaybeekerhof Academie. Nieuw in 2019 is, dat een aantal vakken van het eerste opleidingsjaar ook los te volgen zijn, zoals het vak productkunde, kruiden of voedingsleer.

Naast algemene opleidingsinformatie wordt deze avond de actuele voedingskennis van de aanwezigen getest. Na deze avond weten zij waarom de opleiding Natuurvoedingskundige van Kraaybeekerhof Academie uniek in Nederland is. Ook zijn deelnemers misschien beroofd van een paar zekerheden die ze meenden te hebben over hun voedingskennis….Tenslotte hebben ze letterlijk mogen proeven hoe smakelijk natuurvoeding kan zijn. Corine Haak, oud-student en nu trotse eigenaar van Taarten Soep en Zo zal enkele smakelijke natuurvoedingshapjes presenteren. Eenvoudig thuis te maken.

In september start de drie jaar durende deeltijdopleiding Natuurvoedingskundige, bij voldoende aanmeldingen. Het eerste jaar van deze opleiding is ook goed los te volgen, en vormt een prima basis voor iedereen die in zijn beroep intensief met natuurvoeding werkt.

De informatieavond is gratis toegankelijk, klik hier om van tevoren in te schrijven. 

Voor meer informatie over het aanbod: www.bioacademy.nl

Publicatiedatum: