Californische teler begint met de verzending van biologische citroenen

A&A Organic Farms uit Watsonville (Californië) is begonnen met het verzenden van biologische citroenen. De citroenen maken deel uit van een nieuw partnerschap met biologische telers in Hermosillo, aldus het bedrijf. A&A Organic Farms biedt momenteel zowel Fancy en Choice citroenen aan in de maten 75ct, 95ct, 115ct, 140ct, 165ct & 200ct. De citroenen zijn verpakt in bulkdozen. Daarnaast biedt A&A Organic Farms 18 x 0,9 kilo verpakkingen en hebben ze een nieuw pakket van 9 x 0,9 kilo verpakkingen geïntroduceerd, met name voor kleinere winkels. "Onze verpakkingen hebben een UPC-header en zijn tweetalig: met zowel een Franse als Engelse omschrijving zijn we onze Canadese klanten beter van dienst", aldus president Andy Martin.

Op de citroenen van A&A Organic Farms Fancy zit een PLU-sticker met GTIN-streepjescode, maar dat geldt niet voor losse citroenen. A&A Organic Farms biedt een strip PLU-stickers in sommige dozen met losse citroenen voor klanten die een lager prijsniveau willen. Deze citroenen zijn beschikbaar in Irwindale (Californië).

Het bedrijf zei dat het klanten nu meer citrusopties uit Mexico kan bieden - biologische vroege sinaasappels, biologische Valencia-sinaasappelen, Murcott-mandarijnen en biologische citroenen. Deze artikelen worden verkocht in zakken, in bulk en in bulk voor het maken van sap. De sinaasappelen zijn beschikbaar van half december tot mei.

Voor meer informatie:
Mayra Melchor 
A&A Organic Farms
Ph: +1 (831) 768-0300
mayra.m@aaorganic.com
www.aaorganic.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.