Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Reudink verwelkomt twee nieuwe collega's:

Specialist biologische varkenshouderij en biologische legpluimveehouderij

Het Reudink-team groeit en verwelkomt twee nieuwe collega's, Matty van Tilburg en Klaas Bosma. Zij stellen zich kort aan u voor:

Matty van Tilburg
Matty van Tilburg (links op de foto) versterkt het team als specialist biologische varkenshouderij en heeft als werkgebied Midden- en Zuid-Nederland en Belgiƫ. "In 2015 ben ik aan de Wageningen University afgestudeerd in de richting Dierwetenschappen, specialisatie diervoeding. Tijdens mijn stages maakte ik kennis met de biologische varkenshouderij en was direct enthousiast. De afgelopen drie jaar was ik werkzaam als accountmanager bij een toeleverancier van de mengvoersector. Ik kijk er enorm naar uit om mijn kennis in de praktijk te brengen."

Klaas Bosma
Klaas Bosma (rechts) voegt als specialist biologische legpluimveehouderij specifieke kennis toe aan het team. "De afgelopen jaren was ik hoofd laboratorium bij Frisia Food en analist microbiologie en serologie bij het Veterinair Centrum Plantema waar ik onder andere secties verrichtte op pluimvee. Als legpluimveespecialist ga ik bedrijven begeleiden in Noord- en Midden-Nederland."

Team Reudink is blij met de versterking en wenst hen veel succes.

Voor meer informatie: www.reudink-bio.eu 

Publicatiedatum: