Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"In de natuurvoeding zag je dit nog niet"

Biologische snackworteltjes - nieuw in het AGF-koelschap

De zomer is bijna voorbij, de scholen en kantoren openen weer. "Wij bieden samen met Udea de mogelijkheid voor een gezonde start. De snackwortel als verantwoorde snackkeuze: BioRey – Organic United introduceert biologische snackworteltjes. Al jaren vinden de meeste wortelen hun weg naar de consument als snackwortel. In de natuurvoeding zag je dit nog niet terug. Met de Bio Snack Worteltjes van Organic United benutten wij daarom deze kans in het gekoelde AGF-schap", aldus het team van BioRey - Organic United.

Organic United heeft dit product samen met telers en producent ontwikkeld. "De telers voorzien ons het hele jaar van wortelen. Wij verzorgen de productie. Samen met vanRijsingen ingredients zorgen wij dat het restproduct, bijvoorbeeld schraapsel, zijn weg vindt naar hoogwaardige producten. Denk hierbij aan wortelsap en vezels. Het maatschappelijke besef van de slechte impact van plastic op ons milieu, wordt gelukkig steeds groter. Wij helpen de consument de goede keuze te maken: onze wortelverpakking is namelijk gemaakt van gecertificeerd, afbreekbaar plastic." (Klik op de afbeelding voor een uitvergroting).

De Bio Snack Worteltjes zijn met artikelnummer 12016 eenvoudig te bestellen bij Udea. Er kan per stuk besteld worden.

Voor meer informatie: info@biorey.nl en www.biorey.nl 

Publicatiedatum: