Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Online shop met vegan designersneakers gelanceerd

's Werelds eerste veganistische luxe sneakerstore voor mannen, Sneaky Panda, is deze zomer officieel gelanceerd. De webshop biedt designer mannensneakers gemaakt van innovatieve en duurzame materialen. Eigenaar en sneakerfanaat Roy Peijnenburg is de webshop gestart omdat hij zelf op zoek was naar diervrije merksneakers die op een bewuste manier en onder goede werkomstandigheden geproduceerd zijn. Toen dit een lastige opgave bleek te zijn besloot hij om Sneaky Panda te beginnen.

Roy Peijnenburg

Verduurzaming van de mode-industrie
De mode-industrie richt zich de laatste jaren steeds meer op duurzaamheid en designers maken vaker bewuste keuzes. Zo ook op het gebied van sneakers en schoenen, waarbij er in rap tempo milieuvriendelijke en diervrije alternatieven worden ontwikkeld. Dieren horen immers niet thuis in het modeproductiesysteem. Ondanks deze ontwikkelingen is het vooral voor mannen lastig om eerlijk geproduceerde, duurzame designersneakers te kopen. Sneaky Panda speelt hierop in door 's werelds meest toonaangevende mannensneakers op het gebied van innovatie, duurzaamheid en design aan te bieden.

Sydney Brown Sneaker Low

Cruelty free sneakermerken
In de webshop van Sneaky Panda vind je een exclusief aanbod aan vegan schoenen en sneakers van toonaangevende merken, zoals Brave Gentleman, Good Guys, Nat-2, Rombaut, Shoes Like Pottery en Sydney Brown. Roy Peijnenburg breidt de webshop continue uit met nieuwe sneakermerken. Hij hoopt binnenkort ook een vrouwenlijn aan het assortiment van Sneaky Panda toe te voegen.

Assortiment wordt persoonlijk geselecteerd
Roy Peijnenburg selecteert de exclusieve sneakers en gave designs zelf aan de hand van strenge eisen. Hij voegt alleen sneakers aan zijn webshop toe die een vernieuwend design hebben, gemaakt zijn van innovatieve materialen en op een duurzame en eerlijke wijze geproduceerd zijn. Alle artikelen die Sneaky Panda aanbiedt, worden handgemaakt door vakmensen met een eerlijk inkomen. Wat de exclusieve schoenen nog unieker maakt is dat je ze in bijna geen enkele reguliere schoenenwinkel vindt.

Hoogwaardige, vegan materialen
Geen enkele stof, lijm of veter van de sneakers is gemaakt van dierlijk materiaal. De sneakers van Sneaky Panda zijn gemaakt van innovatieve materialen zoals biologisch afbreekbaar vegan ‘leer’, hout, gerecyclede PET-flessen, ecologisch katoen, bamboe of kurk. Zelfs gemalen koffiebonen en paddenstoelen zijn verwerkt in de fashionable sneakers. Alle schoenen zijn 100% vegan en laten een zo klein mogelijke impact achter op het milieu. Meerdere duurzame sneakers uit het assortiment van Sneaky Panda hebben innovatieve prijzen gewonnen.

Maak ook kennis met Sneaky Panda
Bekijk het assortiment via www.sneakypanda.nl. Sneaky Panda biedt wereldwijde levering en een gratis verzending in heel Nederland.

Voor meer informatie: [email protected].

Publicatiedatum: