Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Besloten om dit jaar terug mee aan boord te springen met Qualimer"

Vanaf 30 juli Zeeuwse biologische mosselen verkrijgbaar bij Biofresh

"De natuur is ons werk en van ons werk leven wij. Daarom behandelen we de natuur als onze naaste", aldus Kees Vette van Qualimer. De mosselen bij Qualimer mogen het Europese bio-keurmerk voeren, mede omdat Qualimer werkt met respect voor natuur en biodiversiteit. De hele kweek is traceerbaar en gecertificeerd door Skal. Biologische aangroeiorganismen (bijvoorbeeld pokken of zeesterren) worden fysiek of met de hand verwijderd en als het mogelijk is weer uitgezet in zee. Qualimer gebruikt daarbij nooit chemische bestrijdingsmiddelen. De verpakking van de mosselen is gemaakt met 40% minder plastiek en daarmee proberen ze niet-recycleerbare materialen tot 0 te beperken.


Van Links: Damien Coppens (Biofresh) en Kees Vette (Qualimer).

"We hebben gewacht met de lancering totdat de bio-mossel genoeg volgroeid is. Na alle positieve reacties aangaande smaak en versheid vorig jaar heeft Biofresh besloten om dit jaar terug mee aan boord te springen", aldus Damien Coppens van Biofresh. De bio-mosselen, met dit jaar kaliber Super, zijn beschikbaar bij Biofresh vanaf 30 juli in zowel 1 kilogram als 5 kilogram verpakking. 

Voor meer informatie: damien.coppens@biofresh.be, +32 (0)15 795916, www.biofresh.be 

Publicatiedatum: