Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"We willen onze klanten over de hele wereld bedanken"

Clearspring uitgeroepen tot 'Best Of Organic Export Company'

Clearspring, bekend van het Japanse en biologische fine food, is uitgeroepen tot 'Best of Organic Export Company' tijdens de Soil Association 'Best of Organic Market' awards, ofwel de BOOM-awards. De winnaars werden op 26 juni bekend gemaakt tijdens een prestigieuze ceremonie in Oval Space, Londen.

Tijdens de door Soil Association Certification georganiseerde verkiezing worden biologische merken, producten en mensen gekroond tot de beste in hun vakgebied.

Clearspring, een familiebedrijf dat meer dan 25 jaar geleden werd opgericht, is pionier op het gebied van authentieke Japanse en biologische fine foods voor consumenten in het Verenigd Koninkrijk en in steeds meer andere landen. Het bedrijf kreeg tijdens de verkiezing erkenning voor hun succesvolle groei. Inmiddels zijn de producten van Clearspring namelijk in meer dan 50 landen verkrijgbaar. De jury heeft ook waardering voor de ambitieuze groeiplannen en de rol die het bedrijf speelt in de promotie van biologisch.

Clearspring oprichter Christopher Dawson: "We zijn zeer vereerd om door de Soil Association te worden erkend als Best of Organic Export Company. We zien dit als erkenning voor het harde werk van het Clearspring-team. We willen ook al onze klanten over de hele wereld bedanken, in meer dan 50 landen, die helpen bij het promoten van Clearspring en goed biologisch voedsel toegankelijk maken voor iedereen."

"Het vergroten van het bereik van ons fantastische assortiment met biologische en plantaardige producten maakt deel uit van onze kernmissie om er voor te zorgen dat we goed voedsel leveren voor toekomstige generaties, het ecosysteem en de wereld waarin we leven te beschermen en traditionele en duurzame voedingsmiddelen met integriteit promoten."

Clare McDermott, Business Development Director bij de Soil Association Certification, zei: "De biologische markt floreert met meer mensen dan ooit die op zoek zijn naar, praten over en kiezen voor biologisch. Kleine stappen kunnen een groot verschil maken in het ondersteunen van onze omgeving. En door voor biologisch te kiezen, spelen we allemaal een rol bij het ondersteunen van een duurzamer voedselsysteem, het werken met de natuur om de bodem te beschermen, dieren in het wild te beschermen, antibiotica te vermijden en het gebruik van pesticiden te verminderen."

Voor meer informatie: jag@clearspring.co.uk en www.clearspring.co.uk

Publicatiedatum: