Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
AgruniekRijnvallei en De Valk Wekerom slaan de handen ineen

"Door in Bio-NL samen te werken kunnen we elkaar versterken"

AgruniekRijnvallei en De Valk Wekerom lanceren samen Bio-NL. Beide mengvoerproducenten met een jarenlange ervaring in de biologische sector hebben besloten om samen te werken. AgruniekRijnvallei heeft eigen productielocaties voor  biologische mengvoeders. De Valk Wekerom gaat deze zomer een nieuwe biologische mengvoer fabriek opstarten.

"Door in Bio-NL samen te werken, kunnen we elkaar versterken. In plaats van dat je alle type voeders zelf moet kunnen maken, kan je nu een fabriek specialiseren op een diersoort. Dit is mogelijk omdat je samen meerdere locaties hebt. Deze specialisatie geeft de mogelijkheid om de kwaliteit verder te verhogen en kosten toch laag te houden", zegt Stefan Regelink van Bio-NL.

"Het mooie van de samenwerking is dat elkaars sterkten worden opgezocht op productieniveau. Echter blijven AgruniekRijnvallei en De Valk Wekerom twee zelfstandige partijen. Beiden maken dus ook hun eigen recepturen en hebben daardoor een eigen onderscheidend assortiment in de markt."

Publicatiedatum: