Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Introductie nieuwe website Fruitweelde valt samen met start frambozen- en bramenoogst

Elze-Lia Visser van biodynamische fruittuin Fruitweelde uit Ingen presenteert vol trots haar gloednieuwe website Fruitweelde.nl. Prachtig getimed, want de lancering valt samen met de oogst van de eerste bramen en frambozen van het seizoen.

Fruitweelde werd 8 jaar geleden opgericht door Elze-Lia om haar droom te verwezenlijken. Inmiddels staat het biodynamische bedrijf als een huis en daarbij hoort uiteraard een website die dat ook weerspiegelt. De site is gebouwd door Josine Visser, de dochter van Elze-Lia en grafisch vormgever van beroep. Josine is, zeker in de drukke oogst, geregeld op de fruittuin te vinden om haar moeder bij te staan. Nu dus niet op de tuin, maar achter de computer. Josine: ‘De vorige website was erg verouderd, niet goed leesbaar en er ontbrak informatie, terwijl de website toch het visitekaartje van een bedrijf is. De website is nu weer compleet met de informatie die Elze-Lia graag wilde, zoals bijvoorbeeld de informatie over haar bedrijf, het belang van de bijen, de verkoop via Nautilus Organic en de samenwerking met Demeter en andere partijen.

Frambozen: de pareltjes van Fruitweelde
Hoewel Elze-Lia diverse soorten zachtfruit teelt, waaronder rode bessen, bramen en de exclusieve kiwibessen, zijn de biodynamische frambozen de pareltjes van Fruitweelde. Elze-Lia is gespecialiseerd in het telen van dit delicate, zoete fruit dat op haar tuin met respect voor mensen, dieren, planten en het ecosysteem geteeld wordt. De eerste oogst is dan ook jaarlijks een feestelijk moment.

Voor meer informatie:

Nautilus Organic
Biodynamische fruittuin Fruitweelde
tel. (0321) 328 040
www.fruitweelde.nl

Publicatiedatum: