Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Met Boer on Tour in Zwitserland

Van maandag 24 tot en met donderdag 27 juni 2019 gaat de Boer on Tour naar Zwitserland. Wie aan Zwitserland denkt, denkt aan besneeuwde bergtoppen, Milka en jodelen. Maar het Alpenland heeft veel meer te bieden, want Zwitserland voert al jaren de biologische ranglijsten aan. Een goede reden om eens een kijkje te nemen in dit mooie land tijdens de Boer on Tour voor biologische veehouders, akkerbouwers en telers. 

Op Twitter plaatsen Agrifirm en Jan-Hein Nikkels al wat foto's van deze reis naar Zwitserland.

We zijn van start! Boer on Tour. Tijdens onze studiereis voor biologische veehouders, akkerbouwers en telers in de Zwitserse Alpen verdiepen we ons in de biologische sector van het land. 

Foto @Agrifirm

Wat een mooie eerste dag Boer on Tour. Wat een ontvangst en gelijk door naar het biologische familiebedrijf Neumathoff. Deze familie, die sinds 1994 biologisch produceert, heeft 50 melkkoeien en 30 hectare akkerbouw waar o.a. graan en tarwe wordt verbouwd.

Foto's @Agrifirm

Studiereis Agrifirm Zwitserland #biologisch #inspiratie

Foto @JanHeinNikkels

Foto @JanHeinNikkels

Foto @JanHeinNikkels

Topdag! 2e dag Boer on Tour in Zwitserland @MeetIn (MeetInbv) We beginnen de dag bij de Sonnenhof een compleet gemixt biologisch familiebedrijf. Na de rondleiding krijgen we een compleet biologische lunch afkomstig van de Sonnenhof zelf.

Foto's @Agrifirm

Foto's @Agrifirm

Bron: Twitter @Agrifirm en @JanHeinNikkels

Publicatiedatum: