Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Taylor Swift gaat samenwerking aan met Stella McCartney

Aan de kant Madonna, Taylor Swift is de nieuwe Queen of Pop. Ze is een wereldwijde superster en de eerste artiest met vier albums die binnen één week ruim een miljoen keer verkocht zijn. Daarnaast heeft ze een enorme schare fans, waaronder bijna 120 miljoen volgers op Instagram. Binnenkort is de release van haar nieuwe album, Lover.

De zangeres heeft heeft aangekondigd dat haar nieuwe album, dat op 23 augustus uitkomt, ook de start van een samenwerking met de Britse ontwerpster Stella McCartney markeert. Het album, Lover, valt samen met de lancering van een nieuwe modecollectie met  duurzame ontwerpen.

Swift maakte het nieuws zelf bekend: "Voor de release van mijn nieuwe album ben ik ook een samenwerking aangegaan met Stella McCartney. Zij is al jaren een goede vriendin, en een vrouw voor wie ik enorm veel respect heb. Ik heb respect voor wat ze ontwerpt, en hoe ze het ontwerpt."

"In haar ontwerpen zit zoveel fantasie en romantiek en ik heb onlangs veel van haar ontwerpen mogen dragen. Ze heeft het nieuwe album geluisterd en onze samenwerking is geïnspireerd door het het nieuwe album, Lover."

De nieuwe collectie zal geheel duurzaam zijn, aangezien Stella McCartney bekend staat als pionier binnen de ethische mode-industrie. Haar ontwerpen zijn dier- en milieuvriendelijk, en ze gebruikt uitsluitend biologisch katoen, duurzame viscose en geregenereerde en gerecyclede kasjmier in haar collecties. Daarnaast gebruikt ze uitsluitend groene energie in haar kantoren en winkels. 

Wij zijn zeer optimistisch over de samenwerking, aangezien het de vele jonge fans van Taylor Swift de kans geeft om meer te leren over duurzame mode en het ze bewust maakt van de kleding die ze kopen.

Bron: Euronews (Maeve Campbell)

 

Publicatiedatum: