Salt Organic na 3 jaar te koop

Op 31 augustus 2016 startte Annemieke Linnenbank met haar droom in de binnenstad van Zaltbommel. Salt Organic moest een eigentijdse biologische winkel zijn met een divers en aantrekkelijk aanbod. Dit jaar bestaat de winkel 3 jaar en is niet meer weg te denken uit de Boschstraat, midden in het pittoreske centrum van de stad.

Toch heeft Annemieke moeten besluiten zich terug te trekken uit de winkel en deze ter overname aan te bieden. Naast Salt Organic runt zij samen met haar man een bouwbedrijf en gezien de toenemende werkzaamheden hierin kan ze niet voldoende tijd vrijmaken om ook van de winkel een blijvend succes te maken.

"Ik wil mijn vaste klanten niet teleurstellen en er gewoon mee stoppen. Daarvoor heb ik er te hard voor gewerkt en het zou zo zonde zijn. Bij serieuze interesse kunnen mensen contact met mij opnemen en vertel ik graag meer", laat Annemieke weten.

Voor meer informatie: 

Annemieke Linnenbank
Salt Organic
06-11056021


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.