Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw biologisch druivenras Sweet Carnival binnenkort op de markt

Sunview is gespecialiseerd in biologische druiven en rozijnen die worden geteeld in de Californische Central Valley. Op de komende Organic Produce Summit zal het ras Sweet Carnival haar debuut maken. "Dit is het eerste jaar dat we hoeveelheden van dit ras beschikbaar hebben," vervolgt Wetzel. "Hoewel de echte druiven nog niet gereed zijn om op de beurs gepresenteerd te worden, zullen we afnemers over het ras informeren en hen de verpakking laten zien. Dit nieuwe ras zal van eind augustus tot en met oktober op de markt zijn."

Hij voegt eraan toe dat het seizoen in Central Valley een paar dagen later is begonnen vanwege de lage temperaturen in het voorjaar. Op basis van de eerste ramingen verwacht hij echter dat de oogst vergelijkbaar zal zijn met die van vorig jaar. 

In de stand van het bedrijf is ook alle informatie over het jaarronde rozijnenprogramma te vinden. "Onze afzet is exponentieel gegroeid en veel klanten benaderen ons rechtstreeks voor onze jumbo-rozijnen," vertelt Wetzel. 

Wetzel kijker ernaar uit om het biologische programma toe te lichten aan bestaande en potentiĆ«le klanten. "Het mooie van deze vakbeurs is dat deze laat zien hoe zeer de sector zich inzet voor biologische AGF. Dit geldt met name voor telers die zich hier hun ziel en zaligheid insteken." 

 

Voor meer informatie:
Mitch Wetzel
Sunview Marketing 
Tel: +1 (661) 792-3156
https://sunviewmarketing.com/

Publicatiedatum: