Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Marlayne Kappé, Allnuts

“Vraag en assortiment biologische noten en zuidvruchten neemt toe”Tholen – Allnuts ziet de vraag naar noten elk jaar toenemen. “Maar niet alleen de vraag, maar ook het gamma breidt telkens uit. Zowel de vraag naar diverse verpakkingen, mixen en soorten, maar ook biologische producten worden steeds populairder”, vertelt Marlayne Kappé van Allnuts. “Hoewel het aanbod biologische noten nog niet zo groot is als het conventionele gamma, zien we toch dat er steeds meer producten beschikbaar komen in de biologische variant. Echter niet alle biologische noten nemen we op in ons gamma. Dit omdat het niet alleen bio moet zijn maar het product moet ook mooi, goed van smaak en Allnuts waardig zijn.”


Marlayne Kappé

“Nu we weer naar de zomer gaan, zien we een verandering in de vraag naar de producten. In de winter is de vraag naar producten met chocolade hoog, terwijl in de warme maanden de vraag naar de tapas-producten stijgt”, aldus Marlayne. Het bedrijf merkt er veel gaande is op de notenmarkt en dat de situatie afhankelijk is van verschillende factoren waaronder de politieke. “Wat we de laatste tijd zien, is dat gevriesdroogd fruit erg populair is. We zijn daarom ook bezig met een test om te kijken of er vraag is naar het product en hoe we het product willen aanbieden aan de klanten.”


Notenvulmachine

Verpakking
Om de houdbaarheid van de producten te maximaliseren maakt Allnuts gebruik van verschillende plastic verpakkingen. “Hoewel de verpakkings- en plastic issue erg speelt in de voedingssector, zijn wij nog altijd genoodzaakt om plastic verpakkingen te gebruiken voor onze producten. Echter om toch het gebruik van plastic terug te dringen zijn we overgestapt op een nieuwe leverancier van onze potjes. Hierdoor bevatten de potjes minder plastic en zijn ze even sterk als ze daarvoor al waren. We vinden het belangrijk om het product in een luxe, transparante verpakking te leveren zodat het product goed zichtbaar is, een mooie uitstraling heeft en een maximale houdbaarheidsdatum heeft”, besluit Kappé.


De machine lasert de naam van het product op de verpakking


Allnuts heeft een uitgebreid assortiment voor zowel bedrijven als consumenten. Consumenten kunnen de noten, zuidvruchten en kruiden via de website bestellen. 


Assortiment noten in 1 kilo verpakking


Allnuts maakt zelf ook notenmixen op bestelling van de klant


Het biologische assortiment is te herkennen aan het groene label

Voor meer informatie:
Marlayne Kappé
Alco Kappé
Allnuts bvba
Industrieweg 1038
B-3540 Herk-de-Stad
+32(0)495 798742
info@allnuts.be 
www.allnuts.be