Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Leveranciers presenteren hun producten in ruim 50 kramen

Jaarlijkse Midzomer Markt & Festival van de Groene Passage: 22 juni

Aanstaande zaterdag 22 juni, van 10:00 tot 17:00 uur, is de jaarlijkse Midzomer Markt & Festival op het plein voor de Groene Passage, Hoek Mariniersweg-Goudsesingel Rotterdam-Centrum.

De zomer is in aantocht en daar horen koude fruitijsjes, frisse kombucha’s, knapperige springrolls, versgebakken brood en natuurlijk een goede zonnebrand bij. Dit alles is te vinden op het Midzomer Markt & Festival van de Groene Passage. De jaarlijks georganiseerde markt biedt een ruim aanbod aan biologische en Fairtrade producten om mee te koken, om van te snoepen, voor in het huis of om cadeau te doen.

Foto Machteld Bunskoek

Wat is er  te doen?
Op het plein vind je ruim 50 kramen, livemuziek, leuke activiteiten voor de kids, hapjes, drankjes en heel veel mooie aanbiedingen. Zo kan men oude zomerkleding omruilen voor iets nieuws aan de groene waslijn, ontdekken hoe kefir maken in zijn werk gaat, een kookworkshop volgen van Gimsel Academy en een wijnproeverij bijwonen van Coenecoop. Mensen met viervoeters zijn van harte welkom bij de kraam van Yarrah. Ook aan de allerjongste bezoekers is gedacht; met de voorstellingen van het Poppentheater de Duizendpoot. Voor de grote trek staat Spirit klaar met vegetarische en veganistische gerechten om van te genieten met een drankje op het terras.

Midzomerbrunch & high-tea
Het is deze editie zelfs mogelijk om een tafel te reserveren bij het pop-up restaurant van Spirit. Hier kan men aanschuiven bij een mooi gedekte brunchtafel. Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar dus weer er snel bij. Kaarten zijn te koop bij de bar van Spirit of te reserveren via [email protected].

Kom lekker struinen om te proeven en vraag de leveranciers het hemd van het lijf. 

De leveranciers die deze dag mede mogelijk maken: EM Agriton Natuurlijk Actief, Weleda, The Health Factory, Petit&Jolie, The Ohm Collection, Eco warehouse, Elements bvba, Savon de Provence, Heerlijkheid Mariënwaerdt, Madal BAL, Waddendelicatessen, Alqvimia in Nederland, Imkerij de Werkbij, AlkaVitae International, Dr. Hauschka Nederland, Yarrah Nederland, Biowijnclub, Olive Oil Company BV, Fish4Ever, KarisCrackers, Ecomild, Bos Vitaal, Bio-Kult Nederland, The Ferment Company, TerraSana positive eating, rose&vanilla, Bläuel Greek Organic Products, Vivani finest chocolate, Yakso, Natudis, Drentse Aa Zuivel, Lima Bio Food, Mister Kombucha, vanmenno, Raw Milk Company, La vie est belle - Veggie food, Traiteur de Oorsprong, De Nieuwe Band, Imkerij de Traay, Neleman, Bertyn, NICE fruitijsjes, Zonnemaire Biologische Bakkerij, No sugar daddies, verasan, YAYA Kombucha, DO-IT, De Eng, DePaddenstoelbio, IDorganics.

Publicatiedatum: