Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Hijos de Alberto del Cerro opent pakstation voor biologische citroen

Hijos de Alberto del Cerro, een in Murcia gevestigd teelt- en afzetbedrijf van citroen, opent zijn pakstation voor de verwerking en verpakking van biologische citroen.

"Het was een moeilijk project vanwege de beperkingen waarmee we te maken kregen, maar uiteindelijk is het werkelijkheid geworden. Binnenkort zullen we tegemoet kunnen komen aan de groeiende vraag naar biologische citroen vanuit onze klanten", aldus Enrique Fuentes, hoofd nieuwe ontwikkelingen bij Hijos de Alberto del Cerro.

Het gaat om een aangebouwde loods, dat de verpakkingsfaciliteiten van het bedrijf uitbreidt tot een oppervlak van 9000 m2. "Hiermee kunnen we onze klanten biologische citroen bieden met de meest moderne technologie die beschikbaar is op de markt", stelt Fuentes.

"We hebben zeer efficiƫnt gebruik gemaakt van de ruimte om te zorgen voor een zo groot mogelijke productiviteit. Hierdoor kunnen we zowel in bulk verpakken, als in girsac, netten en flowpacks. In het seizoen zullen we de capaciteit hebben om per dag zo'n 100 ton biologische citroen te verwerken dankzij het feit dat we beschikken over de allernieuwste sorteringsapparatuur van Sunkist, een van de beste machines op de markt.

 

Voor meer informatie:
Hijos de Alberto del Cerro
Enrique Fuentes                                                                                      C/ Mayor, 372. 
30139 El Raal, Murcia. Spain
T: +34 968600162
M: +34 696982440
[email protected]
www.albertodelcerro.com

Publicatiedatum: