Remeker viert de langste dag op 22 juni

Op de langste dag van het jaar wordt de zomer ingeluid. Bij Remeker  vieren ze dit op 22 juni – met een dag vol workshops en lezingen, rondleidingen en proeverijen, muziek, dans en theater.

Alle activiteiten vinden plaats op De Groote Voort en raken aan thema’s waarvoor Remeker zich inzet. Wil je bijvoorbeeld meer weten over klimaatverandering? Bezoek de lezing van meteoroloog Reinier van den Berg. Ga je graag met zuivel aan de slag, dan kun je leren fermenteren tijdens een workshop van Christian Weij. En ben je benieuwd naar al het leven onder de grond van De Groote Voort? Ga dan samen met Jan Dirk de weide in om alles over de bodem te leren.

Naast deze activiteiten kun je genieten van kaas-, wijn- en melkproeverijen, live painting, dans, muziek, en activiteiten voor de kinderen. En heb je zin in een lange zomeravond? Schuif aan bij het diner, verzorgd door Edwin van den Oever – gevolgd door een cabaret van Op Sterk Water.

Voor meer informatie: www.remeker.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.