Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Desmettre viert honderdjarig bestaan

Pierre Desmettre & Fils begon honderd jaar geleden als groothandel in groenten en fruit in het noorden van Frankrijk. Desmettre is een echt familiebedrijf en werd in de loop der jaren door vier generaties gerund. De passie en toewijding waarmee het bedrijf wordt geleid, hebben eraan bijgedragen dat het uitgegroeid is tot één van de grootste spelers op de Rungismarkt. 

"Het bedrijf verhandelt jaarlijks 50.000 ton AGF en heeft 18 verkopers in dienst. Het bedrijf begon ooit in Les Halles in Parijs maar verhuisde later naar Lomme, in Noord-Frankrijk. In 1971 vestigde het zich op Rungis. In de loop der jaren heeft Desmettre haar assortiment en dienstenpakket uitgebreid om beter tegemoet te kunnen komen aan de behoeften van haar klantenkring. De kracht van het bedrijf ligt in het feit dat het sterk gespecialiseerd is in groenten- en fruitcategorieën, de juiste prijs-kwaliteitverhouding van haar aanbod, haar grote leveranciersbestand en de vertrouwensband met haar klanten."

100 jaar handel, dat is een feestje waard
In het kader van haar honderdjarig bestaan zal Desmettre haar imago opfrissen en een nieuwe visuele identiteit en slogan onthullen: "Wanneer men alles wenst!". Hierin komt de missie van het bedrijf tot uitdrukking om het leven van professionals in de sector makkelijker te maken door een uitgebreid productaanbod en dienstenpakket aan te bieden. 

(Her)ontdek Desmettre op Rungis (A2) in de week vanaf 12 juni, die bol zal staan van de evenementen waarbij ruim aandacht wordt geschonken aan de nieuwe identiteit van het bedrijf.  

Desmettre leeft in het digitale tijdperk
In 2018 ontwikkelde Desmettre een mobiele applicatie om het dagelijks leven van haar klanten nog makkelijker te maken. Via deze app kunnen zij hun orders volgen, facturen inzien en worden ze op de hoogte gehouden van actuele aanbiedingen.

Op Rungis werd er een touchscreen-terminal geïnstalleerd om de betalingen te vergemakkelijken en klanten inzage in hun bestelgeschiedenis te bieden. Tot slot is Desmettre ook actief op sociale netwerken, een andere manier om realtime het dagelijkse productaanbod te communiceren. Het bedrijf is te volgen via Facebook en Instagram. 

Desmettre kiest ook voor bio
Om te kunnen blijven beantwoorden aan de verwachtingen van haar klanten, heeft Desmettre in april 2018 Desmettre BIO geopend in gebouw D3 op de Rungismarkt, een afdeling die volledig gewijd is aan biologische AGF.

Voor meer informatie:  
Desmettre & fils
Laure Payrastre
[email protected]  
www.desmettre.com   

Publicatiedatum: