Donderdag 6 juni 2019

Rondleiding en bloemendiner tussen de biologische bloemen

Op 6 juni organiseert Op Hodenpijl een rondleiding en diner in samenwerking met Veld & Vaas. De avond bestaat uit een veldtocht langs de levendige bloemenzee die groeit en bloeit op de naastgelegen akker. Aansluitend is er een maaltijd met gerechten van en met bloemen.

Op het veld dat direct naast de voormalige kerk van op Hodenpijl ligt, groeien de biologische bloemen die gebruikt worden in het bloemenatelier en verwerkt worden in exposities van Veld & Vaas. De bloemen worden ook gebruikt bij het bereiden van de gerechten van Op Hodenpijl. Op het veld groeien zogenaamde slowflowers, biologisch en op volle grond. 

Tijdens de rondleiding leer je meer over het veld en de bloemen die hierop groeien. Je ervaart de levendigheid van de kwekerij. Na de rondleiding wordt er een voorgerecht & een vegetarische verrassingsmaaltijd van de chef geserveerd. Gemaakt met en van de bloemen op de bloemenakker.

Voor meer informatie:

www.ophodenpijl.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.